Witgoed monteur Gorinchem

Géén callcenter, maar echte professionele, vriendelijke & servicegerichte witgoed reparateurs uit Gorinchem.

Witgoed reparatie Gorinchem

Wij rijden in werkbussen vol gereedschap en apparatuur en hebben vrijwel altijd vervangende onderdelen op voorraad en kunnen direct een reparatie uitvoeren.

Reparatie voor uw wasmachine, wasdroger of vaatwasser?

Wij zijn werkzaam in de gehele regio van Gorinchem, aarzel niet en bel direct!

Waarom Witgoed Service Jasper inhuren?

Neem voor het maken van een afspraak voor uw witgoed reparatie in Gorinchem contact met ons op via 085-4000101. U kunt ook via onze website een online afspraak maken. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Verder hanteren we een vast tarief van € 69,-, inclusief het stellen van de diagnose, voorrijkosten en 15 minuten reparatie. Dit is inclusief BTW en exclusief onderdeelkosten.

Mocht onze monteurs meer tijd nodig hebben, dan betaalt u slechts € 19,50 per kwartier. Voor witgoed reparatie in Gorinchem zijn we van maandag tot en met zaterdag geopend van 8.00 uur tot 19.00 uur. Onze klantenservice is op werkdagen geopend van 8.00-18.00 uur

Witgoed reparatie Gorinchem nodig? Wij repareren alle merken witgoed!

Heeft u vragen over witgoed reparatie in Gorinchem en omstreken? Wij staan u graag te woord! Vragen zijn uiteraard gratis. 085-4000101

Recenties

Benieuwd naar wat anderen van onze service vinden of zelf uw mening achter laten?

Contact

Heeft u vragen over witgoed reparatie in Gorinchem en omstreken?

Online afspraak

Maak via het formulier snel en gemakkelijk een afspraak voor uw witgoed reparatie. 

Witgoed reparatie Gorinchem

U bent niet alleen welkom bij ons voor witgoed reparatie Gorinchem, maar ook ver daarbuiten. Wij zijn namelijk werkzaam in de gehele regio, aarzel niet en bel direct!

wasdroger reparatie Tilburg, Brabant en Zuid-Holland

Wasdroger reparatie

Ervaart u een van de volgende problemen? Geen probleem, met wasdroger reparatie Gorinchem zorgen wij dat uw wasdroger binnen no-time weer werkt!

wasmachine reparatie Tilburg, Brabant en Zuid-Holland

Wasmachine reparatie

Ervaart u een van de volgende problemen? Geen probleem, met wasmachine reparatie Gorinchem zorgen wij dat uw wasmachine binnen no-time weer werkt!

vaatwasser reparatie tilburg, brabant en zuid-holland

Vaatwasser reparatie

Bekende symptomen voor vaatwassers met vaatwasser reparatie in Gorinchem zorgen wij dat uw vaatwasser snel weer is gerepareerd!

Afspraak maken voor witgoed reparatie Gorinchem, hoe gaat dan in zijn werk?

Onze vriendelijke witgoed monteurs staan u telefonisch graag te woord en maken een afspraak op een tijd en datum dat u schikt.

De witgoed monteur komt langs bij u op locatie en stelt de storingsdiagnose vast, het vaststellen van het probleem aan uw witgoed is meestal binnen een paar minuten bekend.

Na het vaststellen van de storing kan de monteur u vertellen wat het repareren van uw witgoed apparatuur zal gaan kosten, wanneer u hiermee akkoord gaat begint de witgoed monteur met de reparatie.

Merken witgoed reparatie

Staat uw merk er niet tussen? Aarzel niet en bel ons direct!

× App ons