Recensies

Benieuwd naar wat anderen van onze service vinden of zelf uw mening achter laten?

Pieter Valk
Sterren

De reparateurs zijn op de afgesproken tijd gekomen en hebben de wasmachine snel kunnen gerepareren. Netjes laten zien wat er kapot was gegaan en heeft me advies gegeven over hoe ik de toekomst reparaties kan voorkomen. Zeer tevreden.

Geholpen door: Thijs

Randy
Sterren

Zoals het ook op de website staat aangegeven probeert de witgoed monteur de kosten inderdaad laag te houden – ben daar zeer blij over. want ik heb het momenteel niet zo breed.

Geholpen door: Koen

Charlotte
Sterren

Top geholpen super bedankt hele vriendelijke monteur

Geholpen door: Koen

Iris de Haas
Sterren

Ik ben een alleenstaande moeder en ben niet heel handig als het gaat om technische zaken. Mijn wasmachine gaf opeens allerlei meldingen. Lampjes blijven branden en er gebeurt niets. Ik heb geprobeerd alle foutmeldingen te Googlen, maar kwam er toch niet uit. Vervolgens heb ik gebeld naar meneer Koen en een afspraak gemaakt. Volgende dag diagnose gedaan en meteen een reparatie uitgevoerd. Alles werkt weer goed en de reparatie was gelukkig een stuk goedkoper dan het kopen van een nieuwe wasmachine.

Cynthia en Lianne
Sterren

Wij wonen sinds kort in Tilburg en door de verhuizing vanuit Utrecht is de wasmachine beschadigd geraakt, nadat wij deze hadden geplaatst werkte deze ineens niet meer. Even gebeld met dit reparatiebedrijf en op korte termijn konden ze langs komen, bleek dat er een slang van de wasmachine gescheurd was. Deze is vervangen en de lekkage is nu opgelost. Bedankt Jonathan

Zakaria
Sterren

De machine draait alweer een paar weken zonder problemen. Vriendelijk kundige monteur en niet te duur. Als ik weer een was, droog afwas automaat stuk heb (of iets anders wat ze repareren) bel ik dit bedrijf weer.

Dirk van den K.
Sterren

Geweldige service. Vaatwasser keurig ingebouwd en oude mee genomen. Monteur heeft zelf mijn keuken kastjes gesteld zonder dat ik er om vroeg. Zeker een aanrader.

Serkan Bulut
Sterren

Wij hebben een jaar geleden een wasmachine gekocht op marktplaats van het merk AEG deze deed goed zijn werk tot dat wij rare geluiden hoorden tijdens het draaien van de wasprogramma volgens mij kwam het omdat mijn vrouw teveel kleding in de wasmachine had gestopt. Nu is de wasmachine gerepareerd en wil de witgoedservicejasper.nl daar vriendelijke voor bedanken.

Ook een recensie schrijven?

Merken witgoed reparatie

… wij repareren alle soorten en merken witgoed. Staat uw merk er niet tussen? Aarzel niet en bel ons direct!

× App ons